De laatste pup is vertrokken....

Vanochtend is Abby vertrokken naar haar nieuwe baasjes. Haar nieuwe Tollermaatje Benthe was ook mee, dus ze konden onderweg al even snuffelen aan elkaar. Abby blijft ook in Zeeland (net als Chuck, Perro en Pepper), dus was na een korte rit in haar nieuwe thuis. Abby was de laatste pup uit dit prachtige nestje, dus hier in huis is het nu vreemd stil, maar kunnen we wel weer fatsoenlijke nachten gaan slapen! :-)

Lees meer »

Dag Baeley!

Vanochtend vertrok Baeley. De nieuwe baasjes kochten in 2005 uit ons allereerste nestje ook al een pup, echt leuk dat er nu weer een Salty River Toller in huis is daar! We wensen ze veel geluk en plezier toe met Baeley! De 5 mannen zijn nu allemaal de deur uit, Abby blijft nog een paar daagjes bij ons.... 

Lees meer »

Dag Pepper!

Vanochtend vertrok nummer 4; Pepper. Hij blijft in de buurt, dus we gaan hem vast nog va(a)k(er) zien! We kregen al snel de 1e foto's, waar Pepper tevreden op een kluifje ligt te knagen. We wensen de nieuwe baasjes heel veel plezier met hun nieuwe Salty River maatje!! 

Lees meer »

De eerste pups zijn naar de nieuwe baasjes...

De pups zijn vandaag precies 8 weken oud, en vliegen deze dagen uit naar de nieuwe baasjes! Gisteren vertrok Perro, en vandaag zijn Monty en Chuck vertrokken. De pups krijgen allemaal een knuffel mee zodat ze nog geur van 'thuis' bij zich hebben. We krijgen  goede berichten, de pups voelen zich snel thuis in de nieuwe omgeving, en Perro heeft zich de 1e nacht voorbeeldig gedragen. Fijn om te horen! We wensen de nieuwe baasjes veel geluk en plezier toe met hun Salty River Tollers, en gaan ons voorbereiden op een huis zonder pups binnenkort, komende week vertrekken de laatste drie rakkertjes, toch wel vreemd na al die weken..... 

Lees meer »

Foto-shoot 13 juli!

Anne-René van Wissen kwam maandagavond weer een foto-shoot doen bij ons, en hier is het prachtige resultaat! Wat een machtig mooie foto's! Hierbij grote dank aan Anne-René voor de foto's.

Lees meer »

Salty River doop!

Vandaag weer een mooi avontuur voor de pups! Een echte Salty River Toller heeft voordat zij/hij het nest verlaat kennis gemaakt met het zoute water waar de kennel naar is vernoemd. Vandaag stond deze 'doop' op het programma.  De baasjes van (Salty River) Bailey assisteerden, dus Bailey kon alvast kennis maken met zijn toekomstige vriendje Chuck. Na een lekker rondje crossen in de zoute modder was het weer tijd om naar huis te gaan, en daar liggen ze nog steeds diep onder zeil..... vanaf nu mogen ze echt Salty River Tollers genoemd worden! 

Lees meer »

7 weken oud, en bezoek van de chipper!

Wat vliegen de weken toch snel voorbij! De pups zijn vandaag alweer 7 weken oud, en kregen bezoek van de chipper. Vanwege de Corona maatregelen mondkapjes verplicht. Ze gaven geen piep, en na 20 minuutjes waren ze voorzien van de chip. Vanaf half volgende week vertrekken ze naar hun nieuwe baasjes......

Lees meer »

Kennis maken met de paarden!

In het kader van het socialiseren stond vandaag kennis maken met de paarden op het programma! Één voor één maakten de pups kennis met Apache (de Tinus onder de paarden ;-)). Sommige pups kregen een lik over de kop! 

Lees meer »

Puppy-party!

Vandaag waren alle toekomstige baasjes uitgenodigd voor de puppy-party! Op Hondenschool Goes waren de nodige sport- en spelattributen klaargezet, en hebben de pups kennis gemaakt met veel mensen en uiteraard al dat nieuwe speelgoed. Dat waren weer heel veel nieuwe indrukken! Moe maar voldaan stortten ze na een uur in, en was het tijd om weer richting Kattendijke te gaan. Daar zat Tinus vol ongeduld te wachten op al z'n vrienden :-)

Lees meer »

Spelen!!

Een dag uit het leven van de pups bestaat uit heel veel spelen, daarna instorten en tussendoor eten! Wat een leven!! Ze hebben een tuin vol speelgoed, maar een lege kartonnen doos geeft ook veel speelplezier. Onderdeel van de speelsessies is onze kat Tinus, inmiddels een grote fan van de pups en vice versa. Ze stoeien er samen op los. Tinus heeft inmiddels ook een grote groep trouwe volgers op onze social media, menig commentaar onder de berichten gaat over Tinus in plaats van over de pups.... :-)

Lees meer »

Zes weken oud, en naar de dierenarts!

Vandaag zijn de pups precies zes weken oud! En vandaag ook een groot avontuur; in de auto voor een rit van circa 20 minuten naar de dierenarts voor de 1e enting en een gezondheidsonderzoek. De dierenarts was zeer tevreden over de pups, ze zijn (heel) mooi op gewicht, en vacht, tandjes, gehemelte, hart etc allemaal in orde! Na de check de enting, en als laatste alle administratie ;-)

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb