Puppies!

Op 21 mei - Hemelvaartsdag 2020 - is Soof bevallen van  een nestje prachtige pups! 5 reutjes en 1 teefje. Volg dit nestjes hier >>

Lees meer »

Puppy-cam

Als de pups er zijn zullen we regelmatig de Puppy-cam aanzetten en live streamen op deze site! Klik hier >>

Lees meer »

De laatste loodjes.....

Soof is inmiddels 8 weken in blijde verwachting van haar eerste nestje. Ze maakt het goed, is een tonnetje inmiddels en al regelmatig nestjes aan het bouwen in de tuin, de eerste signalen dat het niet heel lang meer zal duren.... Soof eet inmiddels fors extra, en uit wandelen en in de auto wil ze niet meer. De zware laatste week is aangebroken, en dan gaat alle energie vooral in de pups zitten. Dus veel rusten, zo nu en dan een rondje in de tuin (kijken of er nog andere goeie plekjes zijn voor de bevalling) en lekker veel eten. De kraamkamer staat klaar en de warmtelamp is getest, wij zijn er ook klaar voor! Tot nu toe is onze kat Tinus overigens nieuwsgieriger naar de werpkist dan Soof.... We gaan aftellen naar half volgende week, dan kunnen de pups ieder moment ter wereld komen. Hou onze site en social media in de gaten voor de updates! 

Lees meer »

Soof is zwanger!

Vandaag is er een echo gemaakt, en Soof blijkt zwanger! We wisten dit eigenlijk al, want het andere gedrag van Soof liet geen twijfel.... maar nu weten we het zeker. Als alles verder goed gaat worden de pups over ruim 4 weken - rond Hemelvaartsdag - geboren..... :-)

Lees meer »

Love is in the air!

Onze Soof had vandaag een date met Niels, en de liefdesvonken sprongen over! Op 8 maart kregen we het positieve fokadvies voor Soof en Niels. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb